All deleted tweets from politicians

„Pyetje dhe përgjigje: Si ta mposhtim virusin Korona në aspekt psikologjik“ drejtpërdrejt në orën 18:00, me Ivo Kunovski, psikolog dhe Marijana Stankoviq, specialiste në psikologjinë mjekësore dhe konsulente konjitivo- biheviorale, që të dy nga Klinika Univerzitare e Psikiatrisë. https://t.co/KIyoW5H4q2

Ndiqeni drejtpërdrejt konferencën për shtyp të ministrit të shëndetësisë, Venko Filipçe, në gjuhën shqipe youtu.be/A4S3q--a5k4