All deleted tweets from politicians

Додека фејк-њуз ВМРО мора да измислува непостоечки институти за нивните лажни анкети, споделувам што велат од светски реномираната IFES ✔ Која е IFES и повеќе за нив на ifes.org

Фејк-њуз вести нормално, раѓа фејк патриоти 👎 Црниот 27-ми април, ни донесе безброј трауми кои не сакам да ги враќам на површина. Но, болката знаејќи дека некој беше подготвен да направи граѓанска војна за 200.000 евра... Не се премолчува! 👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/JIYVQfX3sX

фејк-њуз вести нормално, раѓа фејк патриоти 👎 Црниот 27-ми април, ни донесе безброј трауми кои не сакам да ги враќам на површина. Но, болката знаејќи дека некој беше подготвен да направи граѓанска војна за 200.000 евра... Не се премолчува! 👉👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/K9r0v5wh2Z

RT @Skopski_Peder: Не не е фејк њуз. Ова е лидерот на партијата која се радува на хирот на Макрон. Додека сите говорат за историска грешка, Мицковски вели Макрон е во право да не блокира. Пу јазк! Орки! https://t.co/nR1zJ530rt