All deleted tweets from politicians

На 15-ти јули ТИ одлучуваш: ✅Ќе имаме европски стандард и повисоки плати; ❌Или нашите пари кај неколкумина во Белата палата и Будимпешта; ✅Ќе имаме акции за чист воздух, зеленило и гасификација; ❌ Или рудници што загадуваат, увезени отрови и барок; Излези и гласај! #Можеме https://t.co/I8XphjuMAf

RT @Zoran_Zaev: За следниот мандат финансиката поддршка во земјоделството ја планираме на 200 милиони евра годишно. Затоа на 15 јули земјоделците ќе изберат повисоки субвенции и сигурен пласман, и нема да дозволат никој повторно да гази врз нивниот труд. #Можеме sdsm.org.mk/kampanja/mozem…

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули мнозинството граѓани ги порази деструктивните политики на ВМРО-ДПМНЕ, а по победата, ние како одговрна партија, како одговорна коалиција ќе покажеме дека мoжеме и уште подобро и уште повеќе.

Формиравме работна група којашто дополнително ќе направи анализи и некаде до 15 јули да направиме прв состанок, а до 1 септември да имаме веќе одредени предлози за јавна дебата за пренесување на надлежностите. vlada.mk/node/18387

Премиерот @Zoran_Zaev и министерката @mila_carovska посочија дека се очекува од 1-ви јули да се зголеми минималната плата на 13.000 денари и дека оваа Влада се грижи за работничките права и дека поради тоа се изготвува нов Закон за работни односи. ➡️ vlada.mk/node/17681 https://t.co/jn1V4WCBwF