All deleted tweets from politicians

RT @ArsZek: Користим прилику да ја потсетам Министерката за Одбрана да биде ажурна во шерување на веста за разговорот Заев-Јенс како што шерува твит статуси на Британци.

На средбата се потврдени силните пријателски односи помеѓу двете држави и големата поддршка што ја има нашата земја од Словенија во евроинтеграцискиот процес и е констатирано интензивирање на соработката на државите во изминатите неколку години. vlada.mk/node/22123

RT @mila_carovska: За што ќе се борам во Собранието? За 50-50, за силни жени кои рамноправно учествуваат во создавањето на силно општество. За слободата и демократијата, против сиромаштијата и нееднаквоста. Верувам дека #можеме уште повеќе и уште подобро! https://t.co/1bYqeAKHt1

Оваа земја е наша и на идните поколенија. Така работам, како што ме научиле мајка ми и татко ми. Домаќински и со љубов кон татковината. Имам уште многу да направам. Имам и знаење и енергија за тоа. Потребна ми е вашата помош да го остварамe сонот за подобра држава. #Можеме https://t.co/LFuBLRk0N8

RT @kkulavkova: RT @kkulavkova: Безгранична е моќта на ограничениот ум кој има неограничена власт. За една година ќе го сруши она што е градено со векови.

Да бидеш вработен, да добиеш субвенции, да ти одобрат пари за лекување или било што, услов не смее да биде да знаеш некого или да си член на партија! Тоа беше праксата десетина години, но успеавме да го промениме изминативе две години. Целиот исток се сведоци! https://t.co/nZw0POZYLO

RT @NikoloskaFanica: Специфичноста на оваа инвестиција, се состои во фактот што, ќе ја ослободи животната средина од автомобилските гуми како отпад. Денеска сме во посета на фабриката за рециклажа на гуми, сместена во Општина Жрлино, единствена од ваков вид на Балканот. https://t.co/4hhIJk9Dw0

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

.@lj_nikolovski: Минималната плата ја качивме на 14.500 денари, ќе порасне до 20.000 денари, затоа што работиме домаќински и во интерес на граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја замрзнаа на срамни 9.000 денари. sdsm.org.mk/soopstenija/11…

Наша обврска и задача е да соработуваме со сите општини, заеднички да обезбедиме што побрз напредок и развој. Тоа и го правиме. така и ќе продолжиме!

Додека фејк-њуз ВМРО мора да измислува непостоечки институти за нивните лажни анкети, споделувам што велат од светски реномираната IFES ✔ Која е IFES и повеќе за нив на ifes.org