All deleted tweets from politicians

@MojDDV @ZdravstvoMK На штандот на @mladi_sport ќе можете да се запознаете со поволностите на Европската младинска картичка. Ќе се манифестираат карате и боречки точки, а ќе може да изиграте и партија Бадминтон или Пинг Понг. Се гледаме во недела од 11:00 часот во Градскиот парк! #ДенНаНезависноста https://t.co/18ZU4pusLN