All deleted tweets from politicians

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/5Y68kDdoU7

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo…

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица и нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ви го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/X0Xtardl0w

Продолжуваме да градиме силна економија којашто отвора шанса за сите во нашата земја. vlada.mk/node/18872

@mila_carovska: Поентата на социјалната реформа е да ги внесе најранливите во системот и да им обезбеди шанса за пазарот на трудот. #2ГодиниОдговорно

Министерката @mila_carovska од трибината „Фер општество - шанса за сите“, порача: наместо 3.200 деца како до сега, детски додаток ќе земаат 73.500 деца, а образовниот додаток го прошируваме за над 64.000 деца наместо сегашните 3.800. #ШансаЗаСите https://t.co/qwG9POEFpv

RT @VladaMK: #МкГрДоговор е најдобрата шанса за обезбедување сигурна иднина на нашата земја. Со договорот се гарантира влез на #Македонија во #НАТО и почеток на преговори со #ЕУ. ➡️ vlada.mk/mkgrdogovor #ФактиЗаДоговорот #МКзаЕУ #МКзаНАТО https://t.co/o3cn2s8PHj

RT @Sekerinska: Македонско-грчкиот договор е најдобрата шанса за обезбедување сигурна иднина на нашата земја. Со договорот се гарантира влез на Македонија во НАТО и почеток на преговори со ЕУ. Обезбедуваме подобар живот за сите граѓани. #ФактиЗаДоговорот https://t.co/C4aiFPf5M4

RT @DimeS10cent: RT @DimeS10cent: Ја користам оваа шанса (и фактот дека на твитер можеш да пишеш што сакаш) за да му кажам на #ЗЗ да продолжи со #бомба зашт…