All deleted tweets from politicians

Од 30 април до 3 мај, од 9:30 до 17:30 часот, бесплатни билети за литургијата со Папата Франциск ќе можат да се подигнат од три дополнителни локации во центарот на Скопје. За повеќе информации: ➡️ vlada.mk/node/17663

RT @gogamkd: #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 денес сабота сите во 19 часот пред владата на Република Македонија. Парите и името да го вратите! #Пр…

Денеска, четврток (11.04.2019), во 11:00 часот, непосредно до опожарениот дел на Кејот на Вардар (позади Спортскиот центар „Борис Трајковски”), градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев ќе даде изјава за медиуми.

Голем митинг во Скопје, пред Влада, 13 април 2019 година, 20:30 часот. За правда! За татковината! За да изгрее зората! За Македонија! #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 https://t.co/USIZUzP8kX

Вечерва од 20:15 часот следете ме на МТВ гостувам во интервју во кое ќе разговараме за сите актуелни политички теми. Гледајте! https://t.co/jS1N3PzXqv

На 25.12 (вторник) од 18:18 часот сум гостин во „Отворено“ на Алфа ТВ. Ќе направиме анализа на 2018 година. Заминува можеби најлошата и најцрна година за Македонија. Осврт за истата како и проекции за 2019 година. Вторинк 18:18 часот „Отворено“ на Алфа ТВ. Гледајте! https://t.co/y8FzZ93wBW

Протестот ќе започне во 17 часот со место на тргнување од Плоштад ВМРО и ќе заврши пред владата на Република Македонија https://t.co/QVmnYe5W5H

Од 17:30 часот гостувам во вестите на ТВ Алфа. Следете ме.

Со почеток во 18:30 часот, најмладите со нивните семејства ќе се забавуваат со програмата што за нив ја подготвува Петко и 5+ Бенд. https://t.co/YcqQyFaRHv

Fatmir Besimi (unknown) tweeted :

На следниов линк со почеток во 13:00 часот, може да ја проследите во живо Прес конференцијата на министерката за... fb.me/344D5XUIW