All deleted tweets from politicians

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/5Y68kDdoU7

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo…

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица и нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ви го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/X0Xtardl0w

RT @Zoran_Zaev: Со ребалансот на Буџетот, обезбедивме средства за целосна замена на печките на дрва со високо ефикасни инвертер клими за домаќинствата во Скопје, Тетово, Битола и Кичево. #ЗаЧистВоздух https://t.co/y9wpBSRIE2

RT @Zoran_Zaev: Во Собранието создаваме услови за целосна реализација на договорот од Преспа. Нема да ги препуштиме процесите на случајност. Успешна завршница на процесот е нашиот билет за НАТО. Паралелно продолжуваме со реформите во правосудството, безбедносните служби и јавната администрација. https://t.co/vuM7ayxSsG