All deleted tweets from politicians

RT @KoronavirusMK: Владата го усвои протоколот за излез и влез на државната граница на Република Северна Македонија за избрани функционери вработени во Влада и министерства, државјани на РСМ, со заклучок дека за секое службено патување одобрување треба да даде Главниот координативен кризен штаб.

RT @KoronavirusMK: Протокол за излез и влез од државата на избрани функционери од Владата и министерствата 👉 vlada.mk/protokoli-koro… #КоронавирусМК #ЗаштитиСе https://t.co/y9hbGjV1LV

Сите функционери на #СДСМ разликата во платата над 14.500 денари во месец април ја донираат во фондот за борба против коронавирусот. Како одговорони поединци продолжуваме да работиме единствено за интересите и во интерес на граѓаните. https://t.co/bRySYKwdUD

RT @zbiramfoto: Принцип на неказнивост на Албанците: - непокренување на постапки за корумпирани функционери; - тепање на македонски полицајци; - ослободување на убијци и терористи; - зони во кои нема инспекции.. Затоа мислат никој ништо не им може. Дури и кога убиваат деца. Се' за коалицијата.