All deleted tweets from politicians

Вицепремиерот Анѓушев и директорот на #ФИТР, Деспотовски ги презентираа податоците за доставени апликации на Јавниот повик за грантови за комерцијализација на иновации. Доставени се 478 апликации, а вкупните инвестиции се 105 милиони евра. https://t.co/TAXvKfRmhl

RT @InFondMK: Денес, во Тетово ги презентиравме досегашните резултати на проектите од #02предизвик на #ФИТР и #МЖСПП. Повеќе инфо за целиот…

Во живо: Потпишување меморандум за соработка помеѓу МЗ, ФИТР и амбасадата на Израел во РМ youtu.be/PRc-Sgqq97Q