All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Ви благодарам на сите за инспирацијата и силата која ми ја давате! Се обврзувам на уште поголема посветеност во следниот мандат. Ве повикувам во среда, на 15 јули да ја гарантираме сигурната македонска иднина! 🇲🇰 👉 facebook.com/zaevzoran/post… #Можеме! https://t.co/2BYTBX5m0f

RT @Zoran_Zaev: Уште 3 дена до победа! На 15 јули секој од нас одлучува за сопствената иднина, за иднината на најблиските и за иднината на земјата. Да не дозволиме да ја прокоцкаме шансата што заедно ја создававме овие 3 години. На 15 јули излези и гласај за број 3, за коалицијата #Можеме! https://t.co/JPE8zifnET

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули, сите ние да гласаме за единство, да гласаме за бројот 3, за #Можеме, за уште повеќе, за уште подобро, за Скопје и за сите граѓани, за победа на изборите! ✊🇲🇰 https://t.co/ddYmQnPaRp

RT @mila_carovska: Денес можеме јасно да го видиме патот по кој одиме. Можеме заедно да градиме за сегашноста и иднината. #Можеме уште повеќе и уште подобро https://t.co/hnvmUwxgl4

RT @_Bradestiot: Измина една година од убиството на Мартин Јанушев, а јавноста се уште чека судска разрешница. Зошто животот на 28-годишното момче е помалку вреден од животот на другите слични случаеви каде што Јавното Oбвинителство успеало за брз период да направи обвинение? https://t.co/27n8fpi40R

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: Доста се бламирате со тие 5 до 10 твита кои ви ги напишаа уште пред 3-4 месеци. Средете таму да ви пратат нови 10. Да има…

@baba_pena Иииии баба уште си тука бе? Ајде гит таму петка да ти пишат!.

RT @az_buki: RT @az_buki: Сеа уште Мирко Попов да го стаат директор на Комисијата за односи со верските заедници, и ќе се дуздисаат топтан.

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: Не, сериозно, ќе бришете статуси? Уште ќе паламудите за правна држава? https://t.co/1V1rJJ3oq7

Среќна нова 2020 година! Оваа година уште повеќе да го разгориме пламенот на заедништвото и солидарноста. Да ги негуваме и одржуваме љубовта и разбирањето кон другиот. https://t.co/nLUxSK1jPp