All deleted tweets from politicians

Сите граѓани кои ги исполнуваат условите за ваучер за домашен туризам, преку УЈП на својата е-пошта ќе добијат QR код, заедно со упатство за користење на истиот. Ваучерот, во вредност од 6.000 денари, може да се искористи од 15 јули до 15 декември 2020. #ДомаСиЕДома https://t.co/xDKiaI7ubJ