All deleted tweets from politicians

RT @svetlin_a: Кирац наредил серверите на СДСМ да се бришнат и уништат пред да се накани ОЈО да изврши увид во СДСМ. Џабе го прави тоа ког…

RT @Inspiracija9: Далеку од умот е дека на 08 Септември 91ва повеќе од милион луѓе гласале за Северна Македонија, а токму тоа ќе го пишува…

Се’ е јасно. Опција која работи за граѓаните и граѓаните го препознаваат тоа наспроти структура која е деструктивна, криминална, манипулативна и функционира само со ширење лажни вести. Граѓаните им кажуваат се’ со тоа што не им се појавуваат на трибините. #НаПравПат https://t.co/FkXDVGwxz7

RT @Zoran_Zaev: Ќе продолжиме со соработката за да ги признаеме и факултетските дипломи на нашите студенти! Важно е да го искористиме тоа…

Не постои дилема за тоа каков ќе биде исходот во април. 💪🏻🤜🏼🤛🏼 https://t.co/nKJcnbpwlT

RT @Zoran_Zaev: Му благодарам на премиерот Конте за поддршка за нашата интеграција во ЕУ. Тој го покажа тоа на Европскиот совет, а оваа сре…

Премиерот @Zoran_Zaev: Правната држава е потврдена, рекордните инвестиции и растечката економија го докажуваат тоа, приходите во Буџетот отвораат можности.

RT @Zoran_Zaev: ✅ Странските инвестиции се 625 милиони евра и највисоки од било кога од осамостојувањето на државата. Тоа е доказ дека еко…

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време…

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време…