All deleted tweets from politicians

Ситуацијата со #COVID19 во Македонија станува се поризична. Од само 300 тестирања има 70 заразени; превисок просек, а фактичката состојба веројатно е плус сериозна бројка на неоткриени носители на вирусот. Затоа: 1.полициски час 2.побројни тестирање на целни групи и 3.#СедиДома