All deleted tweets from politicians

Ако го преспиеш гласањето на 15-ти јули, може да се разбудиш повторно во светот на ВМРО! Во светот на нов Субрата Рој, уништено земјоделство и понижувани работници... Твојот глас одлучува, ТИ лично одлучуваш! Секој глас е важен! На 15-ти јули, ИЗЛЕЗИ и ГЛАСАЈ! https://t.co/7K7JGjCYfS

RT @Sekerinska: Плановите на Груевски до Субрата Рој од Охрид да направи Лас Вегас, пропаднаа за среќа на сите граѓани. Тоа ќе не чинеше загуба на статусот под УНЕСКО, заштитено културно наследство. Мицковски и неговата негрижа очигледно сакаше да го рестартира планот. Нема да дозволиме.#Можеме https://t.co/9rbgn6dgQL