All deleted tweets from politicians

Мојата Струмица! Одбројуваме 20 дена до победата на СДСМ и коалицијата #МОЖЕМЕ! https://t.co/lQe4vr95DC

RT @Zoran_Zaev: Со пензионерите од Струмица разговаравме за понудата на #СДСМ и коалицијата #Можеме на претстојните парламентарни избори. Ја зајакнуваме улогата на пензионерите преку нивно волонтирање и ангажирање во локалната средина, за да имаат исполнети денови. https://t.co/54lRgd8SpW

RT @o_spasovski: Со новото крило на Општа болница Струмица, со вкупна површина од 6.000 м2 и со повеќе специјалистички амбуланти, над 200.000 жители од Струмица, Василево, Босилево, Ново Село ќе добиваат поквалитетни здравствени услуги. Создадовме систем кој успешно се справува со #COVID19. https://t.co/wIxJZzINoB

Струмица и Куманово во моментов ПОВТОРНО се УБЕДЛИВО најзагадени градови во Македонија и во Европа. 1. НЕМА гасификација на Струмица и Куманово. Тоа беше ЛАГА која Заев и СДСМ ја кажуваа со години. 1/2

Струмица во моментов ПОВТОРНО е УБЕДЛИВО најзагадениот град во Македонија и во Европа. 1. НЕМА гасификација на Струмица (исто и Куманово). Тоа беше ЛАГА која Заев и СДСМ ја кажуваа со години. 1/2

Академија во католичката црква во Струмица заедно со бискупот Киро Стојанов, свештениците, чесните сестри и народот. Главен гостин од Ватикан беше кардиналот Сандри, префект на конгрегацијата за источните цркви. 1/2

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утрово во Струмица го оствари своето избирачко право. Соопштение: vlada.mk/node/15364 https://t.co/VBC0uIOGV7