All deleted tweets from politicians

RT @Inspiracija9: Стево во 2016год вети посебни судски одделенија кои ќе го судат Сашо Мијалков и дека нема да спие мирно! Реалност: Влегува во коалиција со Сашо Мијалков, истиов спие мирно на Водно и правда нема! #Заевист https://t.co/J3B5dPM9Ja

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Започнува победничкиот караван на Стево, средби со граѓани, конвенција, граѓански трибини и митинзи оваа недела, заедно напред! sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

ВО ЖИВО: youtu.be/MGoVrslzVf0 Прес-конференција на националниот координатор Стево Пендаровски.