All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Ја поздравувам одлуката за воведување вонредна состојба во борбата против коронавирусот. Тоа ќе придонесе за брзо и ефикасно да се спроведуваат мерките за заштита на здравјето на граѓаните, и за економските мерки за помош кон стопанството и граѓаните. https://t.co/1gz0nnLqUk

@srdjandrago “Вие сте осудени да живеете во состојба на пропаѓање.Не на пропаст, затоа што пропаста е дефинитивна состојба и не на благосостојба, од која сте далеку, туку на пропаѓање.Постојано и постојано пропаѓање.Во истите дупки.Повторно и повторно.Упорно и тврдоглаво.“-Диво месо Г.С.

Извештајот на ОБСЕ/ОДИХР е необјективен и не ја одразува фактичката состојба на изборниот процес, вклучувајќи го и денот на гласањето. https://t.co/Spjf1NrQLV