All deleted tweets from politicians

Погледнете го најновиот шест месечен извештај за трошоците на функционерите на актуелниот состав на Владата преку Алатката за отчетност на следниов линк ➡️ vlada.mk/otchetnost-tro….

Премиерот @Zoran_Zaev предводи владина делегација на #WBSummitPoznan, во чиј состав се вицепремиерот Анѓушев, МВР @o_spasovski, МНР @NDimitrovMK и министерот за економија, Крешник Бектеши. https://t.co/GGLtY22h9U