All deleted tweets from politicians

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време…

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време…

RT @MFA_MKD: Глобал СОС функционира на: ➡️ ☎️тел. +389 75 273 372 (директен повик или на Viber) ➡️ 🖥 email globalsos@mfa.gov.mk ➡️…