All deleted tweets from politicians

Politicians

skunovska

Актер, Драмски театар-Скопје Поранешен пратеник во Собранието на Република Македонија / Actress, Former MP

На денешните пратенички прашања во Собранието информирав за состанокот на Управниот одбор на ЗЕЛС, каде договоривме од 1 јануари 2020 година да се продолжи со следната фаза на децентрализација заради додемократизација на институциите. https://t.co/FJDPJgPQQg

МТСП @mila_carovska: Собранието ги изгласа пакетот на закони за социјалната реформа, исплатата на зголемента помош почнува од идниот месец. #СеГрижиме vlada.mk/node/17875

МТСП @mila_carovska: Собранието ги изгласа пакетот на закони за социјалната реформа, исплатата на зголемента помош почнува од идниот месец. #СеГрижиме vlada.mk/node/17875

RT @mila_carovska: Ова е голем ден за нашата држава за сите наши граѓани и граѓанки! Собранието ја изгласа социјалната реформа, исплатата н…

RT @JeftoMKD: Само за потсетување, два дена по атентатот на Претседателот Киро Глигоров, пред 23 години, Собранието на Република Македонија…

RT @Zoran_Zaev: Во Собранието создаваме услови за целосна реализација на договорот од Преспа. Нема да ги препуштиме процесите на случајност…

Tekst za FB i TW: Моментално со колегите во Собранието. Се бориме за повеќе проекти и амандмани за општините: - Прилеп, Битола, Крушево, Долнени, Кривогаштани. - Гази Баба (и урбаниот дел, и руралниот), плус Илинден, Петровец и Зелениково. 1/3

RT @VeneraaMK: Уставен Суд одлучува за согласноста на законите (што ги носи Собранието) со Уставот. Екс уставен судија смета дека штом Соб…

Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се редефинира државата https://t.co/i5TAsNXqLt

Fatmir Besimi (unknown) tweeted :

Утре во Комисија за европски прашања, во Собранието на РМ, ќе го презентирам Извештајот за реализираните... fb.me/4drFL0oZd