All deleted tweets from politicians

RT @ZdravstvoMK: Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (15), Дебар (4), Куманово (2) и Охрид (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот, изнесува 136. https://t.co/lFEbCp4vwz

Пет нови случаи на Корона вирус во земјата, во моментов состојбата во земјата е 23 потврдени случаи на Корона вирус преку лабораторијата на ИЈЗ Скопје. vlada.mk/node/20545

Во Италија бројот на смртни случаи од коронавирусот драматично зголемен за 24 часа, од 196 на 827 починати!

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време, кои се итни случаи, погледнете го видеото👇🏻 https://t.co/FDognvOowy

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време, кои се итни случаи, погледнете го видеото👇🏻 https://t.co/FDognvOowy