All deleted tweets from politicians

Сите кои ќе подигнуваат пари од банкомати или од филијалите и експозитурите на банките, се должни да носат каква било форма на заштита којашто ги покрива носот и устата и да одржуваат физичко растојание. vlada.mk/node/22186

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

RT @lj_nikolovski: Млади и стари, бизнисмени и работници, доктори и текстилци, пазарџии и трговци, се видов со сите. 10.000 извозени километри низ Истокот, 22 општини. #Можеме драги пријатели, уште повеќе, уште подобро! На 15-ти јули, излезете и гласајте! Заокружете го бројот 3️⃣! https://t.co/FB8C3eRf82

RT @Zoran_Zaev: Ви благодарам на сите за инспирацијата и силата која ми ја давате! Се обврзувам на уште поголема посветеност во следниот мандат. Ве повикувам во среда, на 15 јули да ја гарантираме сигурната македонска иднина! 🇲🇰 👉 facebook.com/zaevzoran/post… #Можеме! https://t.co/2BYTBX5m0f

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули, сите ние да гласаме за единство, да гласаме за бројот 3, за #Можеме, за уште повеќе, за уште подобро, за Скопје и за сите граѓани, за победа на изборите! ✊🇲🇰 https://t.co/ddYmQnPaRp

Сите сакаме да имаме иднина овде! За странство ќе ги оставиме нашите производи со кои ќе го градиме македонскиот бренд. Македонците ни требаат дома! 🇲🇰 За кратко време направивме многу успеси и од нив нема да се срамиме. Ама #можеме уште повеќе и уште подобро! https://t.co/1c3OQvNDIM

RT @MickoskiHM: Пред Прилепчани се обврзавме дека ќе ги реализираме сите проекти превидени во програмата Проект „Обнова“ и дека нема да се откажеме од она што сме го зацртале. Проектите од образованието ќе бидат наш приоритет. #ОдбериОбнова https://t.co/QFqfGYP4IA

RT @mila_carovska: #СеГрижиме за сите - од најмладите до највозрасните. ➡️ Вложивме во 44 градинки ➡️ За 5.500 денари ја покачивме минималната плата ➡️ Пензионерите денес земаат повисоки пензии #Можеме уште повеќе и уште подобро https://t.co/rvttqbbHyY

RT @mila_carovska: Сите пензионери денес земаат повисоки пензии. Минималната плата ја зголемивме за 5.500 денари. Над 30.000 деца од најранливите семејства земаат детски додаток. Ние вложуваме во она што е најважно - во луѓето! Денеска меѓу граѓаните во Влае. Заедно #можеме уште повеќе! https://t.co/TSnar1SsIE