All deleted tweets from politicians

RT @Inspiracija9: Далеку од умот е дека на 08 Септември 91ва повеќе од милион луѓе гласале за Северна Македонија, а токму тоа ќе го пишува во Преамбулата, со овие измени. kurir.mk/makedonija/ves…

Владина делегација предводена од премиерот Заев ги отпочна активностите за чествување на празникот 8 Септември, со оддавање достојна почит и положување свежо цвеќе на вечните почивалишта на порнашените претседатели на државата, Глигоров и Трајковски. ➡️ vlada.mk/node/18920 https://t.co/TzHPsblb4p

RT @Zoran_Zaev: По повод 8 септември - Денот на независноста, положивме свежо цвеќе на вечните почивалишта на порнашените претседатели Киро Глигоров и Борис Трајковски. 🇲🇰 Продолживме да чекориме по нивниот пат, го надградуваме наследството од минатото и создаваме држава со европска иднина. https://t.co/1oze2Wg0ci

RT @Zoran_Zaev: Со одлука @VladaMK, од септември 2019 ги зголемуваме платите за 5% на вработените во основното, средното и високото образование. Инвестираме во знаењето и оние кои го движат образованието. https://t.co/fF9Udiapxg

МВР @o_spasovski: Информацијата дека Груевски во септември ги вадел парите за кеш требало да е индикација за обвинителство. Обвинети се шетаат слободно заради грешки на судството. #2ГодиниОдговорно #Отворено https://t.co/cNGUcE8w61

Spasov Dime (unknown) retweeted @KurirMK :

RT @KurirMK: RT @KurirMK: Изградбата на затворениот базен во Охрид почнува во септември: Кон крајот на летото, односно почетокот на се... http://t.co/…