All deleted tweets from politicians

Politicians

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

RT @Zoran_Zaev: Целиот наш народ, сите наши граѓани се горди на овој историски успех – Северна Македонија, 30-та земја-членка на НАТО! Заедно сме, рамо до рамо со најсилните, најмоќните демократски држави во светот! 🇲🇰 #МКвоНАТО #MKinNATO https://t.co/wEnmImNgSR

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Северна Македонија станува 30-та членка на НАТО алијансата! 🇲🇰 Собранието го ратификуваше Северноатланскиот Договор во НАТО Алијансата. Гарантирана е сигурна и стабилна иднина за сегашните и идните генерации! https://t.co/uHXiAAVQLk

УСПЕАВМЕ! Северна Македонија станува дел од НАТО! Само храбрите одлуки носат вистински промени. Нашето место е во Европската Унија и во НАТО. #WeAreNATO

Со приемот во НАТО Северна Македонија е победник. Не смееме да го изгубиме оптимизмот на патот кон ЕУ. Словенечката парламентарна делегација ги поздрави храбрите одлуки и сериозни реформи што ги спроведовме и ја потврди поддршка за наше членство во Европската унија. https://t.co/5CXiS95LGK

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 5-тата редовна седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма за работа и од интерес за граѓаните. vlada.mk/node/20123

RT @Inspiracija9: Далеку од умот е дека на 08 Септември 91ва повеќе од милион луѓе гласале за Северна Македонија, а токму тоа ќе го пишува во Преамбулата, со овие измени. kurir.mk/makedonija/ves…

Потпишан е договор со чешката компанија Локо Транс која во Северна Македонија ќе инвестира од 15 до 20 милиони евра во капацитети за производство на вагони. Се очекува компанијата да отвори нови 250 до 300 нови работни места. youtu.be/UDNOVHytFEc

RT @Zoran_Zaev: Задоволство ни е што Северна Македонија е следната, 30-та членка на НАТО. За нас членството значи сигурност и безбедност, подобра перспектива за нашата економија, зајакнување на владеење на правото. Граѓаните на Северна Македонија веруваат во НАТО, во обединувањето. #WeAreNATO https://t.co/iQi3lGF6Xl

RT @Zoran_Zaev: Просечниот број на сончеви денови во Северна Македонија е 280 денови, и реализацијата на овие проекти е само почеток на енергетска транзиција. Ќе го зголемувавме производство на електрична енергија од обновлиив извори, со крајна цел - намалување на аерозагадувањето. #ЗаЧистВоздух

RT @VladaMK: Се интензивираат економската соработка, трговската размена и инвестициите меѓу Северна Македонија и Грција. Премиерот @Zoran_Zaev 🇲🇰 и МНР @NikosDendias 🇬🇷 на денешната средба разговараа за поддршката што ја добиваме на патот на евроатлантските интеграции. vlada.mk/node/19615