All deleted tweets from politicians

Politicians

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

lj_nikolovski

Генерален секретар на СДСМ/Secretary General of the SDUM

Реномираната Брима Галуп предвидува сериозна победа на коалицијата предводена од СДСМ ✊ 360stepeni.mk/anketa-na-brim…

RT @o_spasovski: По 20 години луѓето во Гази Баба добиваат вода и канализација, #СДСМ гради за граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ крадат за Белата палата. #можеме https://t.co/qKCMmag1XL

RT @mila_carovska: Ги повикувам младите да гласаат за #СДСМ. Ние сме опцијата која ги носи европските вредности во државата. Младите луѓе сакаат правда, слобода и демократија и тоа го обезбедивме. Покажавме дека живот има и тука, дека ги почитуваме сите и #можеме да живееме квалитетно. https://t.co/nOqwxqt9z4

RT @Zoran_Zaev: Подготвени сме, знаеме и #можеме, со новата Влада предводена од #СДСМ до 2024 да отвориме 80% од поглавјата за интеграција во ЕУ. Со тоа се отвораат нови европски фондови од кои во следните години обезбедуваме 2,5 милијарди евра. https://t.co/5lu2VuSUIq

Мојата Струмица! Одбројуваме 20 дена до победата на СДСМ и коалицијата #МОЖЕМЕ! https://t.co/lQe4vr95DC

RT @Zoran_Zaev: #СДСМ ја предводи најголемата, најразнолика и најсилна коалиција составена од 25 политички партии која е апсолутен фаворит на изборите. За првпат имаме целосно мултиетничка коалиција, а 60% од нашите кандидати се жени. Изборната единица 4 ја предводиме заедно со Соња Мираковска. https://t.co/3IY8bJngJs

RT @Zoran_Zaev: Со пензионерите од Струмица разговаравме за понудата на #СДСМ и коалицијата #Можеме на претстојните парламентарни избори. Ја зајакнуваме улогата на пензионерите преку нивно волонтирање и ангажирање во локалната средина, за да имаат исполнети денови. https://t.co/54lRgd8SpW

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @IryBitbon: И официјално станавме најнебезбедна земја во Европа. Филипче, Славјанка, СДСМ кластер и неспсобна власт не се криви, Наќе е крив. Кој сака нека честита. https://t.co/22kzNQPIco