All deleted tweets from politicians

Politicians

kostadinkosta1

Пратеник во Собрание на Република Македонија

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

RT @Zoran_Zaev: Проследете ја заедничката прес-конференција со премиерот на Република Бугарија, @BoykoBorissov. 🇲🇰🇧🇬 https://t.co/4YRTr9Bg…

Чавушоглу ги поздрави постигнувањата на Република Северна Македонија на планот на интеграциите и изрази честитки за затворањето на билатералните прашања со соседите. vlada.mk/node/18577

vlada.mk/node/18388 Објавена е првата Комуникациска стратегија на Владата на Република Северна Македонија за периодот 2019 - 2020 година, со дефинирани и видливи стандарди за отворена комуникација меѓу Владата и јавноста. ➡️ vlada.mk/komunikaciska-…

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна 140 #седница, со повеќе точки на дневен ред од програмата за работа и од интерес на граѓаните.

Трошењата на новиот претседател на Република Северна Македонија ќе бидат на увид на јавноста преку Алатката за отчетност. vlada.mk/node/17915 https://t.co/ksEcqw95oQ

Галерија од посетата на Република Северна Македонија од страна на Неговото Височество принцот Едвард, Грофот од Весекс [15.05.2019]. 🇲🇰🇬🇧 #RoyalVisitNorthMacedonia flic.kr/s/aHsmydKS7w

RT @Zoran_Zaev: Топло добредојде во Република Северна Македонија 🇲🇰 за Неговото Височество принцот Едвард, грофот од Весекс 🇬🇧. Чест и задо…

RT @PapaMKD: Група граѓани го пречекаа Папата, кој го започнува своето прво Апостолско патување на Република Северна Македонија. #Apostolic…

Spasov Dime (unknown) tweeted :

Груевски: СДСМ излегува со изјавите на Црвенковски од 1998 до 2002 година | Република Online republika.mk/?p=425235

RT @MOF_MKD: Бордот на Светска банка ја одобри четири-годишната Рамка за партнерство со Република Северна Македонија! #ПраведенРаст #Минист…