All deleted tweets from politicians

RT @VFilipche: Одобрена е првата терапија за пациентите заболени од коронавирусот. Се работи за комбинација којашто јa содржи лекот хлорокин и азитромицин. Од утре ќе биде аплицирана на пациентите кои се лекуваат кај нас и во болнички и во домашни услови, после соодветна индикација од лекарот. https://t.co/lesn19QlpT

RT @ZdravstvoMK: Одобрена е првата терапија за пациентите заболени од коронавирусот. Се работи за комбинација којашто јa содржи лекот хлоркенин и азитромицин. Од утре ќе биде аплицирана на пациентите кои се лекуваат кај нас и во болнички и во домашни услови, после соодветна индикација од лекарот. https://t.co/9xuzTM8fUl

RT @VFilipche: Одобрена е првата терапија за пациентите заболени од коронавирусот. Се работи за комбинација којашто јa содржи лекот хлоркенин и азитромицин. Од утре ќе биде аплицирана на пациентите кои се лекуваат кај нас и во болнички и во домашни услови, после соодветна индикација од лекарот. https://t.co/Qf5yIAKRxM

Премиерот @Zoran_Zaev и финската министерка за внатрешни работи @MariaOhisalo: Континуирана поддршка од Финска за евроинтеграцијата на Северна Македонија. 🇲🇰🇫🇮 vlada.mk/node/19524

Се’ е јасно. Опција која работи за граѓаните и граѓаните го препознаваат тоа наспроти структура која е деструктивна, криминална, манипулативна и функционира само со ширење лажни вести. Граѓаните им кажуваат се’ со тоа што не им се појавуваат на трибините. #НаПравПат https://t.co/FkXDVGwxz7

Денес на виделина излезе целото лицемерие со кое ВМРО-ДПМНЕ ги убедуваше граѓаните дека работи за обнова и за добро на сите граѓани. ВМРО-ДПМНЕ денес не присуствуваа на седницата во Собрание за да учествуваат и дадат поддршка на законот за минимална плата од 14.599 денари.

СДСМ секогаш работи за граѓаните. *Исплатени се 138 милиони денари субвенци на 2944 субјекти за градинарски култури кои се предадени во преработувачки капацитети. Граѓаните ја чувствуваат промената. #НаПравПат

Премиерот Заев се сретна со Александер Шаленберг, сојузен министер за Европа, интеграција и надворешни работи на Република Австрија. Констатирано е дека Република Северна Македонија ги испорача потребните услови и дека сега е на ред Европа да испорача. 🇲🇰🇦🇹 https://t.co/7J4Esx3tSe

Премиерот Заев порача дека Владата останува посветена заедно со општините да работи на зголемување на капиталните инвестиции за да се создадат услови за сите граѓани во секое населено место да почувствуваат промена на квалитетот на животот. vlada.mk/node/18705

Премиерот Заев порача дека Владата останува посветена заедно со општините да работи на зголемување на капиталните инвестиции за да се создадат услови за сите граѓани во секое населено место да почувствуваат промена на квалитетот на животот. vlada.mk/node/18705