All deleted tweets from politicians

Јас #НосамМаска и ги почитувам мерките и протоколите за заштита од ковид 19. Носењето маска е наједноставниот начин за заштита. Со носењето заштитна маска ги штитиме нашите најблиски, покажуваме дека ги почитуваме на здравствените работници. https://t.co/AZAgNoeEN9