All deleted tweets from politicians

RT @VladaMK: RT @VladaMK: Проследете го во живо обраќањето на министерот за здравство, Венко Филипче youtu.be/PC1HXg04GuA

Проследете ја во живо прес-конференцијата на МТСП @mila_carovska директорката на УЈП Сања Лукаревска. youtu.be/vDpjNHk49oo

Проследете го во живо потпишувањето на меморандумот за соработка помеѓу ЦУК и #НАТО. youtu.be/-vqxvE_V8bQ

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за информатичко општество и администрација @d_manchevski youtu.be/fAo6goVlrw0

RT @Zoran_Zaev: Проследете ја заедничката прес-конференција со Претседателот на Европскиот парламент Давид Сасоли. @Europarl_EN @EP_President youtu.be/gMk4v-bwY8U

RT @Zoran_Zaev: RT @Zoran_Zaev: Проследете ја заедничката прес-конференција со премиерот на Република Бугарија, @BoykoBorissov. ◽◽◽◽ https://t.co/4YRTr9Bg…

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство, @VenkoFilipce @ZdravstvoMK youtu.be/VoGCWBEtu2I