All deleted tweets from politicians

RT @MickoskiHM: Но, сепак да одговорам: Мерките против корона кризата се укинаа по препорака на Комисијата за заразни болести водена од политичарот Караџовски, а одлуката е донесена од владата на Заев и Спасовски.

RT @Inspiracija9: Вистинското лице на СДСМ - богови на кои им е природно, вродено право да владеат. Значи ако не добиеме препорака за #ЕУ не нудат #Оставка туку ќе удрат со камшиците по робовите, кои живеат единствено само за да им служат. https://t.co/3xW55ZGswu

RT @NuclearNadal10: RT @NuclearNadal10: @Sekerinska Министерке, имаме препорака од загрижен граѓанин на линија. https://t.co/peUeShEAWm