All deleted tweets from politicians

Премиерот Заев се сретна со Александер Шаленберг - @MFA_Austria, сојузен министер за Европа, интеграција и надворешни работи на Австрија. Констатирано е дека Северна Македонија ги испорача потребните услови и дека сега е на ред Европа да испорача. 🇲🇰🇦🇹 vlada.mk/node/19167

Премиерот Заев се сретна со Александер Шаленберг, сојузен министер за Европа, интеграција и надворешни работи на Република Австрија. Констатирано е дека Република Северна Македонија ги испорача потребните услови и дека сега е на ред Европа да испорача. 🇲🇰🇦🇹 https://t.co/7J4Esx3tSe

Владина делегација предводена од премиерот Заев ги отпочна активностите за чествување на празникот 8 Септември, со оддавање достојна почит и положување свежо цвеќе на вечните почивалишта на порнашените претседатели на државата, Глигоров и Трајковски. ➡️ vlada.mk/node/18920 https://t.co/TzHPsblb4p

Премиерот @Zoran_Zaev и министерката за финансии @nina_angelovska, соопштија информации за предлог ребалансот на Буџетот. Ребалансот е во функција на брз и силен раст на економијата, вбризгување повеќе пари кај граѓаните и компаниите за раст на платите и за подобар живот. https://t.co/OuxKb9Hfpm

Премиерот @Zoran_Zaev: Правната држава е потврдена, рекордните инвестиции и растечката економија го докажуваат тоа, приходите во Буџетот отвораат можности.

RT @Zoran_Zaev: Проследете ја заедничката прес-конференција со премиерот на Република Бугарија, @BoykoBorissov. 🇲🇰🇧🇬 https://t.co/4YRTr9Bg…

Владина делегација предводена од Премиерот Заев оддаде почит и положи цвеќе на вечното почивалиште на првиот претседател на Крушевската Република, Никола Карев, на споменикот на паднатите борци на Слива и учествуваше на Панихида во чест на загинатите. ➡️ vlada.mk/node/18714 https://t.co/csrXzzEdSn

Премиерот Заев порача дека Владата останува посветена заедно со општините да работи на зголемување на капиталните инвестиции за да се создадат услови за сите граѓани во секое населено место да почувствуваат промена на квалитетот на животот. vlada.mk/node/18705

Премиерот Заев порача дека Владата останува посветена заедно со општините да работи на зголемување на капиталните инвестиции за да се создадат услови за сите граѓани во секое населено место да почувствуваат промена на квалитетот на животот. vlada.mk/node/18705

Премиерот @Zoran_Zaev посочи дека со воведувањето на мерката „зелена нафта”, Владата го исполнува ветувањето кон земјоделците, заложувајќи се да продолжи следењето на нивните препораки за подобрување на амбиентот за рентабилно и конкурентно производство. vlada.mk/node/18702