All deleted tweets from politicians

За прв пат, Советот на Општина Карпош одржа он лајн седница, преку интернет платформата „ Zoom“. Тековно, советниците на четириесеттата седница на Советот на локалната самоуправа, дискутираа по вкупно осум точки на дневниот ред. karpos.gov.mk/прва-онлајн-се…

За прв пат, Советот на Општина Карпош одржа он лајн седница, преку интернет платформата „ Zoom“. Тековно, советниците на четириесеттата седница на Советот на локалната самоуправа, дискутираа по вкупно осум точки на дневниот ред. bit.ly/3eArhnL https://t.co/kKc0czCA6T

RT @Zoran_Zaev: 🏥 Создаваме квалитетен здравствен систем преку големи капитални инвестиции. Ги подобривме условите во 28 јавно-здравствени установи. 🏣 Се грижиме за најранливите категории, за само 2,5 години изградивме повеќе од 320 социјални станови, а ќе изградиме уште 700. https://t.co/lR1ZdTTXCs

Сите граѓани кои ги исполнуваат условите за ваучер за домашен туризам, преку УЈП на својата е-пошта ќе добијат QR код, заедно со упатство за користење на истиот. Ваучерот, во вредност од 6.000 денари, може да се искористи од 15 јули до 15 декември 2020. #ДомаСиЕДома https://t.co/xDKiaI7ubJ

Детската градинка “Кочо Рацин” почна да користи нов, еколошки систем на греење и ладење, преку користење на триесет и три високоефикасни инвертер клима уреди. Повеќе не постои јавен објект-градинка што загадува во Општина Центар. ➡️vlada.mk/node/20178

Детската градинка “Кочо Рацин” почна да користи нов, еколошки систем на греење и ладење, преку користење на триесет и три високоефикасни инвертер клима уреди. Повеќе не постои јавен објект-градинка што загадува во Општина Центар. vlada.mk/node/20178 https://t.co/M6FDGMYSpu

Во неготинскиот регион во изминатите две и пол години преку ИПАРД исплатени се близу 332.000 евра, младите земјоделци поддржани се со исплата на преку 45.000 евра неповратни средства, а склучени се и 13 договори за вкупно 130 хектари за закуп на државно земјоделско земјиште. https://t.co/QD6dtKwC59

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: Нека каже Заев зошто се сретна со Вучиќ на граничен премин на месец дена пред Грујо да кидне преку Србија https://t.co/V8…

RT @Inspiracija9: Ефикасни институции lvl им требаше повеќе од месец дена за да ни кажат дека #Грујо им претрча преку граница на нелегален премин. Уствари ни тоа не го кажуваат. #Бруки #Оставка https://t.co/bRIp0tiY53

„Ние сме НАТО“ е национален успех препознаен и потврден и преку медиумското известување на домашните новинарски екипи. Изразуваме честички за посветеноста и професионалноста на сите новинари, фотографи и сниматели кои ги следеа настаните во рамки на #NATOmeeting во Лондон. https://t.co/totO0e9LWG