All deleted tweets from politicians

RT @gogamkd: #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 денес сабота сите во 19 часот пред владата на Република Македонија. Парите и името да го вратите! #Пр…

Голем митинг во Скопје, пред Влада, 13 април 2019 година, 20:30 часот. За правда! За татковината! За да изгрее зората! За Македонија! #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 https://t.co/USIZUzP8kX

Пред извештаите на Прибе-Мибе, за Македонија поубави извештаи пишуваа нас. Најважните извештаи на конзулите и патописците од Македонија - Документарен филм [ЕП01]. Гледајте Македонски документарни филмови 🇲🇰🇲🇰🇲🇰 youtube.com/watch?v=w_Vg1R…

Иницијативата за овој проект, како што рече премиерот @Zoran_Zaev, потекнува од пред една година и оттогаш до сега се спроведуваа бројни активности во насока на подобрување на условите во родилиштата во земјата. vlada.mk/node/17108

RT @JeftoMKD: Само за потсетување, два дена по атентатот на Претседателот Киро Глигоров, пред 23 години, Собранието на Република Македонија…

Дојде живот, нели? Редици пред амбасадата на Германија ЗАВЧЕРА. Оставка! https://t.co/a1RyOUibEK

Втора јавна дискусија за нацрт амандманите за уставни измени на Универзитетот ФОН: Одговорноста пред татковината и пред граѓаните е огромна, во договорот има признание на нашето самоопределување и на нашиот македонски идентитет. vlada.mk/node/16027

Протестот ќе започне во 17 часот со место на тргнување од Плоштад ВМРО и ќе заврши пред владата на Република Македонија https://t.co/QVmnYe5W5H

Денот убав, сончево време, а јас пред вмро :(( жжж

RT @BaterijaMk: Психоделико пред и Поликлинико после оставката. #ОнаКога ќе остане Саше да те брани последен до смрт https://t.co/eW8takcEDd