All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Ова е првиот дигитален Конгрес во земјава, со електронски начин на комуникација, целосно обезбеден преку конференциски видео врски со општинските организации. Имаме обврска да се грижиме за здравјето на граѓаните. Институциите ги водиме одговорно, но и партијата е одговорна.

RT @lj_nikolovski: RT @lj_nikolovski: Почеток на првиот дигитален конгрес на СДСМ, 25.10.2020 година. https://t.co/d9kJrIWyBY

Почеток на првиот дигитален конгрес на СДСМ, 25.10.2020 година. https://t.co/d9kJrIWyBY

RT @Zoran_Zaev: Драги деца, почитувани родители и почитувани наставници, нека ви е честит првиот училишен ден! 📚💻 Оваа школска година е поинаква од претходните, заради пандемијата од коронавирусот. Дел од вас ќе доаѓаат во училиштата, а дел од вас ќе следат онлајн настава. https://t.co/2wTv9n3yyH

Во тек е изградба и реконструкција на 800 километри пат во Северна Македонија. Првиот македонски конгрес за патишта е место за презентација и размена на искуства и технологии за изградба на современа патна инфраструктура, за квалитетно проектирање, изведба и надзор. https://t.co/IDYZrmhkVx

Владина делегација предводена од Премиерот Заев оддаде почит и положи цвеќе на вечното почивалиште на првиот претседател на Крушевската Република, Никола Карев, на споменикот на паднатите борци на Слива и учествуваше на Панихида во чест на загинатите. ➡️ vlada.mk/node/18714 https://t.co/csrXzzEdSn

RT @mila_carovska: Убавата вест за растот на БДП од 4,1 % во првиот квартал од годината ја споделив денеска со пензионерите на Републичка ревија на песни, музика и игри. Ваквиот раст до крајот на годината ќе дополнително растење на пензиите, покрај редовното усогласување со трошоците на живот. https://t.co/dZ6NTVUXoL

RT @Zoran_Zaev: Го пречекав мојот пријател и колега Алексис Ципрас. Првиот премиер на Грција кој ја посетил Северна Македонија. Навистина историски ден. https://t.co/CtoAFsbkgw

На страната на правдата, на страната на Македонија! – ВМРО-ДПМНЕ го објави првиот политички спот за овие избори youtu.be/3MO5ajz2WiU

Денеска се потпишаа договори за доделување на кофинансирани грантови за технолошка екстензија од првиот јавен повик на @InFondMK. Реализацијата на трите проекти ќе чини 2,4 милиони евра, од кои 1 милион ги доделува ФИТР, а другите средства од апликантите. vlada.mk/node/16018