All deleted tweets from politicians

RT @VFilipche: Одобрена е првата терапија за пациентите заболени од коронавирусот. Се работи за комбинација којашто јa содржи лекот хлорокин и азитромицин. Од утре ќе биде аплицирана на пациентите кои се лекуваат кај нас и во болнички и во домашни услови, после соодветна индикација од лекарот. https://t.co/lesn19QlpT

RT @ZdravstvoMK: Одобрена е првата терапија за пациентите заболени од коронавирусот. Се работи за комбинација којашто јa содржи лекот хлоркенин и азитромицин. Од утре ќе биде аплицирана на пациентите кои се лекуваат кај нас и во болнички и во домашни услови, после соодветна индикација од лекарот. https://t.co/9xuzTM8fUl

RT @VFilipche: Одобрена е првата терапија за пациентите заболени од коронавирусот. Се работи за комбинација којашто јa содржи лекот хлоркенин и азитромицин. Од утре ќе биде аплицирана на пациентите кои се лекуваат кај нас и во болнички и во домашни услови, после соодветна индикација од лекарот. https://t.co/Qf5yIAKRxM

RT @VFilipche: Првата пациентка со корона вирус денеска заминува на домашно лекување. Таа беше по втор пат тестирана по дијагностицирањето на вирусот според насоките и препораките на Светската здравствена организација.

(09.02.2015г) На денешен ден пред точно 5 години, “пукна првата БОМБА”! Срушивме режим со пенкало и глас и да не се повтори никогаш. Затоа што: ВМРО - ДПМНЕ е нереформирано! ВМРО - ДПМНЕ е АНТИДРЖАВНО ВМРО - ДПМНЕ сака да не врати назад! ВМРО - ДПМНЕ сака да го спаси НГ!

RT @Zoran_Zaev: [🔴Живо] Отворање на првата регионална #седница на Владата во Битола, заедно со градоначалниците од Пелагонискиот регион, од општините Битола, Прилеп, Крушево, Кривогаштани, Долнени, Новаци, Могила и Демир Хисар. facebook.com/zaevzoran/vide…

vlada.mk/node/18388 Објавена е првата Комуникациска стратегија на Владата на Република Северна Македонија за периодот 2019 - 2020 година, со дефинирани и видливи стандарди за отворена комуникација меѓу Владата и јавноста. ➡️ vlada.mk/komunikaciska-…

RT @Zoran_Zaev: Започнати се катастарските работи. На есен ќе започне уредувањето на теренот, а потоа и првата фаза од изградбата, опремувањето и обуката на вработените. Јавно-приватното партнерство ќе им донесе квалитетна услуга на граѓаните без дополнителен трошок. vlada.mk/node/18143

RT @bobihrist: RT @bobihrist: Следете ја првата претседателска дебата меѓу @pr_blerimreka @gogamkd и @SPendarovski и споделете став: Кој е победник во прв…

Од првата јавна расправа за нацрт амандманите во Владата на Република #Македонија: Предложените измени се од интерес на граѓаните, не го загрозуваат граѓанскиот концепт на Уставот и го штитат идентитетот. vlada.mk/node/16013