All deleted tweets from politicians

Politicians

StojanAndov

Прв Председател на Собрание во независна Република Македонија, амбасадор на Југославија во Ирак, Пратеник, Писател. http://www.stojanandov.blogspot.com

За прв пат, Советот на Општина Карпош одржа он лајн седница, преку интернет платформата „ Zoom“. Тековно, советниците на четириесеттата седница на Советот на локалната самоуправа, дискутираа по вкупно осум точки на дневниот ред. karpos.gov.mk/прва-онлајн-се…

За прв пат, Советот на Општина Карпош одржа он лајн седница, преку интернет платформата „ Zoom“. Тековно, советниците на четириесеттата седница на Советот на локалната самоуправа, дискутираа по вкупно осум точки на дневниот ред. bit.ly/3eArhnL https://t.co/kKc0czCA6T

RT @InFondMK: 🚀 #ФИТР-@VladaMK инвестира 1,5 милиони евра во македонски стартап компании 👉 Ова е прв бран на одобрени проекти од јавниот повик на Фондот, #Стартапувај2, а од 53 избрани компании, дури 55% се компании понови од 1 година. Повеќе инфо: fitr.mk/fitr-investira… https://t.co/DjlMq7wRxV

RT @svetlin_a: Заев руши рекорди и поставува стандарди хејтери! За прв пат ОБВИНИТЕЛСТВО (значи тој што те обвинува) бара истовремено и ОСЛОБОДИТЕЛНА пресуда. Да повторам за лоботомите: Значи истиот што го обвинуваат(Заев), бараат да се ослободи. #Нобеловец https://t.co/f6VVkgRXKC

RT @Dedo_Mraz: RT @Dedo_Mraz: Ден Дончев од телевизија го знаел Кичеец и на телевизија прв пат видел 60.000€ месечно #Рекет2 @VladaMK

Формиравме работна група којашто дополнително ќе направи анализи и некаде до 15 јули да направиме прв состанок, а до 1 септември да имаме веќе одредени предлози за јавна дебата за пренесување на надлежностите. vlada.mk/node/18387

RT @bobihrist: RT @bobihrist: Следете ја првата претседателска дебата меѓу @pr_blerimreka @gogamkd и @SPendarovski и споделете став: Кој е победник во прв…

RT @NDimitrovMK: Огромна чест! Добредојде за лидерката на Германија, нашиот прв трговски партнер, наш голем пријател и поддржувач, канцеларката Меркел, токму на роденденот на независна Македонија! https://t.co/82GPAtF8LC