All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Утре, 15.11.2020, со почеток во 12:00 часот #SDMM ќе ја оддржи 23-та Изборна Конференција коjа за прв пат ќе биде дигитална, користејќи ги сите современи дигитални платформи и алатки. Изборната конференција ќе ја отвори и ќе ја води претседателот на СДММ, Дарко Каевски. https://t.co/K6JVw8mRP2

RT @lj_nikolovski: RT @lj_nikolovski: Почеток на првиот дигитален конгрес на СДСМ, 25.10.2020 година. https://t.co/d9kJrIWyBY

Почеток на првиот дигитален конгрес на СДСМ, 25.10.2020 година. https://t.co/d9kJrIWyBY

Погледнете го моето вклучување во живо на социјалната мрежа Facebook со почеток од 17:30 часот. https://t.co/xjwnlytKPp

Денеска, 29.01.2020 година (среда), со почеток од 10:00 часот, на паркингот пред Аква паркот (во Спортскиот центар „Борист Трајковски“), ќе се одржи презентација на новата механизација за почист Карпош. bit.ly/2RWFHoi

Денеска, 29.01.2020 , со почеток од 10:00 часот во просториите на урбаната заедница „ Кузман Јосифовски- Питу“ ( ул. Стрезово 7, веднаш до средното училиште „ Лазар Танев“), ќе се одржи триесет и четвртата седница на Советот на Општина Карпош. bit.ly/2O5IdXW

RT @Zoran_Zaev: Просечниот број на сончеви денови во Северна Македонија е 280 денови, и реализацијата на овие проекти е само почеток на енергетска транзиција. Ќе го зголемувавме производство на електрична енергија од обновлиив извори, со крајна цел - намалување на аерозагадувањето. #ЗаЧистВоздух

RT @VladaMK: Вечерва со почеток во 20:45, како дел од пошироката јавна презентација на работата на @VladaMK во изминатите две години, вицепремиерите @Bujar_O и @Sekerinska и министерот @NDimitrovMK ќе гостуваат на емисијата Rruga Drejt - Патот кон на Алсат-М телевизија. #2ГодиниОдговорно

RT @VladaMK: Премиерот @Zoran_Zaev: Реформите се спроведуваат, #СевернаМакедонија 🇲🇰 ќе добие датум за почеток на преговорите со #ЕУ 🇪🇺. Неодамнешните средби во Берлин уште повеќе ги оправдуваат очекувањата дека летово ќе добиеме датум за почеток на преговорите. vlada.mk/node/17694

Со почеток во 18:30 часот, најмладите со нивните семејства ќе се забавуваат со програмата што за нив ја подготвува Петко и 5+ Бенд. https://t.co/YcqQyFaRHv