All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули мнозинството граѓани ги порази деструктивните политики на ВМРО-ДПМНЕ, а по победата, ние како одговрна партија, како одговорна коалиција ќе покажеме дека мoжеме и уште подобро и уште повеќе.

Ināra Mūrniece (lnnk) tweeted :

Interesanti! Re: Произведение Пелевина в авторской трактовке Суркова Владислав Сурков уходит из политики. Почему его работа в Донбассе провалилась? — Meduza meduza.io/feature/2020/0… via @meduzaproject

Сите политики на Владата се поврзани со јакнењето на средната класа. Покачуваме плати, враќаме пари кај граѓаните, држиме лекции по економија, паралелно со интеграциите, истакна премиерот @Zoran_Zaev на седницата за Пратенички прашања. vlada.mk/node/19905

RT @frontline_mk: RT @frontline_mk: Манчевски: Граѓаните се вклучени во процесите на креирање на сите владини политики frontline.mk/2019/10/03/man…

RT @Zoran_Zaev: Успеавме преку промислените и добри економски политики на Владата, да ја зголемиме просечната плата за 3,5%, во првото полугодие на 2019. Растот на платите мора да продолжи, и ќе продолжи за да се зголеми животниот стандард на граѓаните. https://t.co/DvwI3fOdYL

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

vlada.mk/node/18064 Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk. #МладиМК

Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. #МладиМК vlada.mk/node/18064 Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk.

Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. #МладиМК Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk vlada.mk/node/18064

RT @dw_russian: "Ого, Путина слушают ведущие мировые политики?! Вот это фото! Не может быть!" Если вам в голову полезли такие мысли, то лучше проверить, не фейк ли это. Инструкция от DW, как распознать поддельные фотографии. Обязательно поделитесь с друзьями, чтобы не попадаться на обман https://t.co/GxJb4jeVKf