All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули, сите ние да гласаме за единство, да гласаме за бројот 3, за #Можеме, за уште повеќе, за уште подобро, за Скопје и за сите граѓани, за победа на изборите! ✊🇲🇰 https://t.co/ddYmQnPaRp

RT @AlexandarMKD: ДОАЃА НОВО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ И ПРАВДА! Следуваат промени на подобро, квалитетни реформи, почитување на принципите и позитивни резултати кои ќе ги почувствува секој еден од вас. Тоа ви го ветуваме и тоа ветување ќе го исполниме. Обновата доаѓа! bit.ly/2Vdh89N

ДОАЃА НОВО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ И ПРАВДА! Следуваат промени на подобро, квалитетни реформи, почитување на принципите и позитивни резултати кои ќе ги почувствува секој еден од вас. Тоа ви го ветуваме и тоа ветување ќе го исполниме. Обновата доаѓа! bit.ly/2Vdh89N

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Градоначалникот на Велес, Аце Коцевски на трибина #Агенда2024 за Локална самоуправа: Сите реформи за подобро фунцкионирање на локалната власт се спроведени од страна на СДСМ. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/UE2kkLRAx5

Втор ден. Лаки се чувствува подобро ◽ https://t.co/t09q3DUzKT

Потребен е баланс. Потребна е соработка. Знаеме како, можеме подобро! Правда за Македонија! Заокружи број 2 за Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова @gogamkd 🇲🇰 https://t.co/HGejwnNZ6d

Го предизвикавте бесот на народот. ИЗЛЕГУВАМЕ НА УЛИЦА! Во четврток СОРОСОИДИ подобро останете дома.