All deleted tweets from politicians

На средбата се потврдени силните пријателски односи помеѓу двете држави и големата поддршка што ја има нашата земја од Словенија во евроинтеграцискиот процес и е констатирано интензивирање на соработката на државите во изминатите неколку години. vlada.mk/node/22123

Виктор Прбан, премиерот на Унгарија со поддршка за ВМРО-ДПМНЕ за изборите. #ИсправиСеМакедонијо #ОдбериОбнова https://t.co/QIsMUFXoEl

RT @Zoran_Zaev: Конкретно во Росоман поддршка за исплата на плати и придонеси добиле 18 компании, бескаматни кредити - 1 компанија, а 533 граѓани добиле платежни картички. Важно е државата да продолжи на правиот пат кој овозможува развој на македонската економија и раст на приватниот сектор. https://t.co/tEEyqCPdD2

RT @Zoran_Zaev: За следниот мандат финансиката поддршка во земјоделството ја планираме на 200 милиони евра годишно. Затоа на 15 јули земјоделците ќе изберат повисоки субвенции и сигурен пласман, и нема да дозволат никој повторно да гази врз нивниот труд. #Можеме sdsm.org.mk/kampanja/mozem…

RT @Zoran_Zaev: Обезбедени 28 милиони евра за поддршка на македонските производи и услуги. 🇲🇰💳 Вкупно 324.479 граѓани добиваат домашна платежна картичка, како дел од третиот пакет мерки на Владата предводена од #СДСМ, за ревитализирање на македонската економија. 👉 kupuvamdomasno.gov.mk https://t.co/HnJ2pdedqJ

▪️ Донесени измените на Уредбата за финансиска поддршка на граѓани и вработени лица со низок доход, млади лица и здравствени работници преку издавање на домашна платежна картичка наменета за купување на македонски производи и услуги за време на вонредна состојба

RT @Sekerinska: RT @Sekerinska: Оригинален осмомартовски перформанс. Поддршка... https://t.co/5cMNJMubWH

RT @lj_nikolovski: Оваа година финансиската поддршка за младите земјоделци е зголемена од 10.000 на 20.000 евра. Поднесете барање и искористете ги овие средства. Вложуваме во младите! #НаПравПат https://t.co/z0irdtjAOZ

[🔴Во живо] Потпишување на договорите за финансиска поддршка за производство на електрична енергија од обновливи извори youtu.be/D-0F5mcPR78

@dArsovec Напротив, беше поддршка на сите оние имаат потреба од постојана комуникација. За општо добро сакаме да одиме напред, се осовременуваме, и затоа не треба да се има толеранција кон ваквата деструктивност. Посебно што е донација и треба да служи за општо добро.