All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Подготвени сме, знаеме и #можеме, со новата Влада предводена од #СДСМ до 2024 да отвориме 80% од поглавјата за интеграција во ЕУ. Со тоа се отвораат нови европски фондови од кои во следните години обезбедуваме 2,5 милијарди евра. https://t.co/5lu2VuSUIq

RT @Zoran_Zaev: 120 имиња на одговорни и угледни граѓанки и граѓани се целосно подготвени да придонесат кон позитивните промени, за доброто на граѓаните и државата. Погледнете ја листата на кандидати за пратеници на коалицијата #Можеме 👉 mozeme.mk/kandidati/

RT @Sekerinska: За првпат имаме целосно мултиетничка коалиција, со 60% кандидати жени. 120 имиња на угледни граѓани подготвени да придонесат за напредок и добро за сограѓаните. Изборната единица 5 ја предводиме заедно со Јован Митрески. Листа на кандидати за пратеници 👉 mozeme.mk/kandidati/. https://t.co/ixHsnYvAbb