All deleted tweets from politicians

На 15-ти јули ТИ одлучуваш: ✅Ќе имаме европски стандард и повисоки плати; ❌Или нашите пари кај неколкумина во Белата палата и Будимпешта; ✅Ќе имаме акции за чист воздух, зеленило и гасификација; ❌ Или рудници што загадуваат, увезени отрови и барок; Излези и гласај! #Можеме https://t.co/I8XphjuMAf

RT @Zoran_Zaev: Ја подигнавме економијата, од -1,8% на 3,6%. Покажавме дека има пари и за покачување на платите, и за повисоки пензии и за инвестиции во инфраструктура. Покажавме дека знаеме и #можеме, ќе покажеме дека можеме и уште повеќе и уште подобро Штип повторно победува! https://t.co/H56vUViwy2

RT @mila_carovska: Сите пензионери денес земаат повисоки пензии. Минималната плата ја зголемивме за 5.500 денари. Над 30.000 деца од најранливите семејства земаат детски додаток. Ние вложуваме во она што е најважно - во луѓето! Денеска меѓу граѓаните во Влае. Заедно #можеме уште повеќе! https://t.co/TSnar1SsIE

Од 89 #седница на Владата на РМ: ➡️ Повеќе од 4200 вработени во детските градинки со повисоки плати од октомври; ➡️ Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска со поддршка за стратегијата за енергетика. vlada.mk/node/15676