All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: Ги повикувам младите да гласаат за #СДСМ. Ние сме опцијата која ги носи европските вредности во државата. Младите луѓе сакаат правда, слобода и демократија и тоа го обезбедивме. Покажавме дека живот има и тука, дека ги почитуваме сите и #можеме да живееме квалитетно. https://t.co/nOqwxqt9z4

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @Zoran_Zaev: Ве повикувам сите правдољубиви луѓе, утре – понеделник, во 18 часот, пред Собранието на Република Саеверна Македонија, да чекориме во име на правдата. Ве повикувам да се приклучите кон Маршот „Чекориме за правда”. https://t.co/oGslzFfT9h

RT @GruevskiNikola: RT @GruevskiNikola: Ве повикувам сите - Станете македонци, албанци, турци, срби, роми, власи, бошњаци, и сите останати. Станете на... http:…

RT @filippetrovski: Ги повикувам на дуел во ЖИВО пратениците од ВМРО што гласаа за промена на името на МАКЕДОНИЈА. Да ми објаснат мене и на сите МАКЕДОНЦИ зошто го направија тоа. Нека бираат телевизија, нека бираат водител. Нема лимити. Македонија има право да знае што стои зад оваа маскерада.