All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: За 3 години пензиите ги покачивме за 1.800 денари и тие ќе продолжат да растат, бидејќи грижата за пензионерите е еднаква како и за сите други граѓани. Наша обврска е да им се оддолжиме за трудот што го вложиле додека работеле и ја граделе нашата земја. ➡️sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/n3fHl74nyV

RT @Zoran_Zaev: Со пензионерите од Струмица разговаравме за понудата на #СДСМ и коалицијата #Можеме на претстојните парламентарни избори. Ја зајакнуваме улогата на пензионерите преку нивно волонтирање и ангажирање во локалната средина, за да имаат исполнети денови. https://t.co/54lRgd8SpW

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @mila_carovska: Убавата вест за растот на БДП од 4,1 % во првиот квартал од годината ја споделив денеска со пензионерите на Републичка ревија на песни, музика и игри. Ваквиот раст до крајот на годината ќе дополнително растење на пензиите, покрај редовното усогласување со трошоците на живот. https://t.co/dZ6NTVUXoL

НОВА ИНФО СЕСИЈА НА БОГОЕВ СО ПЕНЗИОНЕРИТЕ ЗА „МОЈ КАРПОШ – МОЈА КАРТИЧКА“ karpos.gov.mk/vest/10172