All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Пендаровски во Ресен : Заедно напред за нови шаниси за младите, за демократски и европски дом sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

ВО ЖИВО: youtu.be/MGoVrslzVf0 Прес-конференција на националниот координатор Стево Пендаровски.

Незаконски: кога кандидатот на #ЗЗ за ЕЛЕМ ne zna da priča makedonski ја ставаат Снежана М. Пендаровски на Комисија за владеење на мак.јазик