All deleted tweets from politicians

RT @VFilipche: Од Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, денеска се испишани пет пациенти на домашно лекување. Во изминатите 24 часа се регистрирани 25 нови случаи на КОВИД-19, вкупната бројка на хоспитализирани пациенти изнесува 354. https://t.co/6IWboMTuFg

RT @ZdravstvoMK: Од Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, денеска се испишани пет пациенти на домашно лекување. Во изминатите 24 часа се регистрирани 25 нови случаи на КОВИД-19, вкупната бројка на хоспитализирани пациенти изнесува 354. https://t.co/ASJjAdXGCy

RT @ZdravstvoMK: До 16:00 часот дијагностицирани се 6 нови пациенти, заболени со коронавирус. Вкупната бројка на заболени од овој вирус е 48. zdravstvo.gov.mk/sostojbata-so-… https://t.co/o0aiXHrgqy