All deleted tweets from politicians

Со овие, и со интензивните работи на експресниот пат Штип-Кочани, го градиме интензивно југоисточниот дел од нашата земја и продолжуваме да ја поврзуваме нашата земја. Eкспресен пат Штип - Радовиш дронски снимки 👇 youtu.be/_J6i9U_dDDs

Реализацијата на работите е извршена до 83%, и доколку дозволат временските услови се очекува експресниот пат да биде завшен пред предвидениот рок. Крајниот рок за оваа делница, од клучка Штип-југ до Бучим, вредна 27,13 милиони евра, е април 2021 година. vlada.mk/node/21375

Со брзата изградба на експресниот пат Штип-Кочани, го градиме забрзано и југоисточниот дел и продолжуваме да ја поврзуваме нашата земја, интензивно без посебно влијание на вонредната состојба заради коронавирусот. 🛣️ Изградбата на експресниот пат се одвива со забрзано темпо. https://t.co/p6iiuDxyvC

RT @VFilipche: Првата пациентка со корона вирус денеска заминува на домашно лекување. Таа беше по втор пат тестирана по дијагностицирањето на вирусот според насоките и препораките на Светската здравствена организација.

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: @filippetrovski само не ми се одлучни нешто... де ти не организираш, де Илија, де Протуѓер... ме изгубија по пат :D срцињ…

RT @Inspiracija9: Колку е лесно да си брутално искрен кога си во опозиција и си го ладиш во Торино. И запаметете, следниот пат кога чекате со месеци за операција е ради тоа што овој лик и другар му Данск се едни од тие кои не ги спречија партиските вработувања. https://t.co/hC3fJ2UwAG

RT @svetlin_a: Заев руши рекорди и поставува стандарди хејтери! За прв пат ОБВИНИТЕЛСТВО (значи тој што те обвинува) бара истовремено и ОСЛОБОДИТЕЛНА пресуда. Да повторам за лоботомите: Значи истиот што го обвинуваат(Заев), бараат да се ослободи. #Нобеловец https://t.co/f6VVkgRXKC

Во тек е изградба и реконструкција на 800 километри пат во Северна Македонија. Првиот македонски конгрес за патишта е место за презентација и размена на искуства и технологии за изградба на современа патна инфраструктура, за квалитетно проектирање, изведба и надзор. https://t.co/IDYZrmhkVx

RT @Dedo_Mraz: RT @Dedo_Mraz: Ден Дончев од телевизија го знаел Кичеец и на телевизија прв пат видел 60.000€ месечно #Рекет2 @VladaMK

Се регистрирате еднаш, за потоа сите услуги да ги добивате по електронски пат од своите уреди. Електронските докуметни имаат иста вредност како и документите добиени во хартиена форма #eID https://t.co/7bUBCOZJPa