All deleted tweets from politicians

На 15-ти јули ТИ одлучуваш: ✅Ќе имаме европски стандард и повисоки плати; ❌Или нашите пари кај неколкумина во Белата палата и Будимпешта; ✅Ќе имаме акции за чист воздух, зеленило и гасификација; ❌ Или рудници што загадуваат, увезени отрови и барок; Излези и гласај! #Можеме https://t.co/I8XphjuMAf

RT @Zoran_Zaev: Ја подигнавме економијата, од -1,8% на 3,6%. Покажавме дека има пари и за покачување на платите, и за повисоки пензии и за инвестиции во инфраструктура. Покажавме дека знаеме и #можеме, ќе покажеме дека можеме и уште повеќе и уште подобро Штип повторно победува! https://t.co/H56vUViwy2

Да бидеш вработен, да добиеш субвенции, да ти одобрат пари за лекување или било што, услов не смее да биде да знаеш некого или да си член на партија! Тоа беше праксата десетина години, но успеавме да го промениме изминативе две години. Целиот исток се сведоци! https://t.co/nZw0POZYLO

RT @Zoran_Zaev: Тоа значи повеќе пари за справување со корона-кризата, повеќе пари за новата македонска економија, за зелената агенда, за капитални инвестиции, за земјоделство, за канализации, патишта и водоводи. Тоа се европски пари за европски стандарди дома, во нашата татковина.

Зошто Наќе Чилев не им одговори на граѓаните. Колку пари чини спотот за себепромоција снимен за време на пандемијата во среде полициски час? Која агенција и како беше ангажирана за спотот на Чулев? Додека ние донираме, се солидаризираме, тој троши народни пари за партиски цели

RT @StevanoAna: Среде криза министерот Бектеши вика со буџетски пари ќе се плаќаат ваучери за туристички аранжмани. Едноставно е, мадам АУРОРА дава пари на луѓе од СДСМ, а ЕТЦ Травел (братот на Груби) на ДУИ, двете фирми вртат 5м€ годишно. Затоа на народот крати плати, на спонзорите давај пари! https://t.co/wN2Gwoyrk8

RT @Zoran_Zaev: #НАТО не е само безбедност и сигурност. Членството во НАТО значи и повеќе инвестиции, нови работни места и повеќе пари кај граѓаните. Се работи за сите наши деца, за сегашноста и за иднината. https://t.co/9ViWPLpgqP

Сите политики на Владата се поврзани со јакнењето на средната класа. Покачуваме плати, враќаме пари кај граѓаните, држиме лекции по економија, паралелно со интеграциите, истакна премиерот @Zoran_Zaev на седницата за Пратенички прашања. vlada.mk/node/19905

Во новиот буџет за 2019 - повеќе пари за граѓаните како основа за растечка економија, социјална праведност и подобра живејачка за сите. Премиерот Заев и министерот за финансии, Драган Тевдовски, го презентираа Предлог-буџетот за 2019. vlada.mk/node/15769

Решени се проблемите на автопатот Кичево-Охрид и заштедени 95 милиони евра народни пари. ➡️ vlada.mk/node/15686 https://t.co/1As8tCDdP5