All deleted tweets from politicians

RT @PapaMKD: Само што слета авионот на Папата Франциск на Интернационалниот аеродром „Скопје“. #ApostolicJourney #PapaMK https://t.co/YQ30J…

RT @PapaMKD: Папата Франциск беше пречекан на аеродромот Скопје од претседателот Иванов и премиерот @Zoran_Zaev. #ApostolicJourney #PapaMK…

RT @PapaMKD: Група граѓани го пречекаа Папата, кој го започнува своето прво Апостолско патување на Република Северна Македонија. #Apostolic…

Од 30 април до 3 мај, од 9:30 до 17:30 часот, бесплатни билети за литургијата со Папата Франциск ќе можат да се подигнат од три дополнителни локации во центарот на Скопје. За повеќе информации: ➡️ vlada.mk/node/17663

За време на Апостолската посета на Папата на 7 мај ќе важат посебни сообраќајни правила за движење на автомобили, како и посебни правила за движење на пешаците низ центарот на Скопје. Планирајте го внимателно вашето движење со интерактивната мапа: 🗺️ bit.ly/MapaZaPosetata https://t.co/1TSQ5JdEbL

По повод историската апостолската посета на Папата Франциск, денеска на прес-конференција државниот секретар на МНР, Виктор Димовски и Монс. Киро Стојанов, скопски бискуп и струмичко-скопски епарх, информираа за програмата на претстојната посета. ➡️ vlada.mk/node/17227 https://t.co/xq5FKE3wsV

денес после исповедот кај папата ќе му објаснета како се испраќа светол чад за избор на нов премиер